Tentang Kami

Halo, sumping konsultasi produk kami!

about

Saha kami

Huai'an Xinjia Nylon Co., Ltd. didirikeun taun 1999. Sateuacan 2009, éta Huai'an Xinjia Plastik Factory. Éta namina janten nami ayeuna di bulan Pébruari 2009. Perusahaan ngahususkeun kana produksi, pamekaran, sareng penjualan benang nilon, kawat sikat industri. Produk chip nilon 610, ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah.

Saatos langkung ti 20 taun pamekaran sareng inovasi, Xinjia Nylon Co., Ltd. parantos janten pabrik manufaktur benang nilon anu kawéntar di Propinsi Jiangsu. Integritas, kakuatan sareng kualitas produk kami parantos dikenal ku industri. Réréncangan ti sadaya lapisan masarakat dipapag pikeun nganjang, ngabimbing sareng negosiasi bisnis. 

Huaian Xinjia Nylon Co., Ltd. nempatan luas 38 hektar sareng parantos ngawangun pangkalan produksi benang nilon kalayan kaluaran taunan 4,100 ton, kalayan luas konstruksi 23.600 méter pasagi sareng total investasi 150 juta yuan. Perusahaan ayeuna gaduh 150 padamel, diantarana 15 aktipitas panilitian sareng pamekaran téknologi, sareng ngagaduhan panalitén produk sareng kamampuan ngembangkeun. Ayeuna aya 6 lini produksi.

Naon anu urang lakukeun

Kami ngiringan kawat nilon 610 nilon; PBT; diasah kawat; pp kawat akrilik; diasah kawat; jahitan médis Éta tiasa dianggo dina pabrik mesin, mobil, penerbangan, damel kapal, industri kimia. Khususna, éta tiasa ngadamel bantalan, bantalan, bahan panyegelan, bagian mesin tekstil, panduan instrumen, lead, bulu, sikat, sikat huntu, wig, sareng sajabana Sareng tiasa ngarobih produk numutkeun kabutuhan pelanggan, ukuran warna
Lokakarya urang ngaliput kawasan seluas 10.100 méter pasagi sareng gaduh 120 padamel, kalebet 15 urang aktipitas panilitian téknis sareng pamekaran, sareng ngagaduhan kamampuan ngembangkeun produk anu kuat. Perusahaan ngagantelkeun pentingna pisan pikeun pamekaran produk sareng téknologi énggal, sareng ngagantelkeun penting pisan pikeun investasi dina panilitian ilmiah. Éta parantos ngalamar 9 patén-patén panemuan sareng utiliti. Ayeuna aya 6 jalur produksi, sareng aya sababaraha extruders kembar-sekrup, mesin cetak suntikan, réaktor polimérisasi sareng instrumen uji coba anu dianggo dina panilitian sareng pamekaran, anu tiasa nyumponan sarat tina panilitian produk sareng pilot pangembangan, pilot sareng produksi industri. 

about

Dina taun-taun ayeuna, perusahaan parantos nyaluyukeun strategi pamekaran na. Mimiti, éta parantos ngonsentrasi sumber daya manusa sareng dana pikeun ningkatkeun kagancangan panilitian sareng pamekaran produk konci; kadua, éta parantos sacara ati-ati ngatur produksi produk anu dikembangkeun pikeun mastikeun kualitas produk; katilu, éta parantos merhatoskeun pamekaran pasar sareng berorientasi pasar. Pamekaran gancang perusahaan. Perusahaan ngagaduhan tim penjualan anu hadé kalayan langkung ti 400 pangguna di panjuru nagara. jumlah sutra anu dianggo naékkeun sakitar 10% unggal taun, sareng jahitan médis ogé naék 5% unggal taun. Diteundeun pondasi padet pikeun penjualan produk.

Kauntungan urang

Kualitas alus teuing:Perusahaan komitmen kana produksi produk anu dikembangkeun pikeun mastikeun kualitas produk

Waktos pangiriman:Staf anu lami sareng lami, dijamin pangiriman dina waktosna

Rupa-rupa lengkep:Utamana dibagi kana kawat sikat huntu, kawat sikat industri, kawat nilon, spésifikasi sareng warna anu béda tiasa disaluyukeun. Diaméter kawat konvensional nyaéta 0,07M-1,8M, sareng warnana beureum, konéng, biru, héjo, ungu, kulawu, hideung, sareng transparan.