Filamén PA610

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Nylon pa 610 filament toothbrush raw material

    Bahan baku sikat huntu pa nilon 610

    Filem Pa610 mangrupikeun salah sahiji bahan filamen sikat canggih kusabab résistansi maké anu hadé, résistansi kacapean, résistansi résistansi, résistansi creep, sareng tahan sepuh.
  • Hot sale pa610 filament products

    Dijual panas produk filamén pa610

    Pa610 sikat filamén ngagaduhan kaunggulan kapadetan relatif rendah, nyerep cai lemah, résistansi alkali anu kuat, résistansi asam lemah, résistansi maké anu kuat sareng résistansi kacapean, sareng anu sanésna, cocog pikeun sababaraha sikat industri