Filamén nilon

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • PA6 filament nylon bristle for industrial brush or hair brush

    PA6 filamén nilon bulu kanggo sikat industri atanapi sikat rambut

    PA6 filamén, lempeng luhur, bentukna saé saatos dipelak, daya tahan produk anu kuat, pamulihan gancang saatos béngkok, sareng balik deui ka bentuk aslina pas ngumbah, filamén PA6 garing, lemes, lembut sareng aman, sareng moal nganyenyeri panangan anjeun dina panggunaan sapopoé
  • Hot sale  PA 66 brush filament

    Dijual panas PA 66 filamén sikat

    Filamén PA66 tiasa seueur dianggo dina sikat mangkok, sikat pot, sikat botol, sikat nyeuseuh raray, sikat roller vacuum cleaner, sikat pipa, sikat uap, sikat strip, sisir rambut, sayuran sareng buah meresihan sikat sikat, sikat barbecue, sikat soca, sikat semir kuku, jsb.
  • Hot Sale Nylon Filament PA 66  filament Hair Brush Bristle

    Penjualan Panas Nylon Filamén PA 66 filamén Rambut Sikat Bristle

    PA66 sikat filamén mangrupikeun kakuatan mékanis pangluhurna sareng ragam anu paling seueur dianggo dina séri Pa. Kusabab kristalinitasna anu luhur, kaku na sareng tahan panasna tinggi.
  • Nylon pa 610 filament toothbrush raw material

    Bahan baku sikat huntu pa nilon 610

    Filem Pa610 mangrupikeun salah sahiji bahan filamen sikat canggih kusabab résistansi maké anu hadé, résistansi kacapean, résistansi résistansi, résistansi creep, sareng tahan sepuh.
  • Hot sale pa610 filament products

    Dijual panas produk filamén pa610

    Pa610 sikat filamén ngagaduhan kaunggulan kapadetan relatif rendah, nyerep cai lemah, résistansi alkali anu kuat, résistansi asam lemah, résistansi maké anu kuat sareng résistansi kacapean, sareng anu sanésna, cocog pikeun sababaraha sikat industri
  • Fotory supply  PA6 brush filament

    Pasokan Fotory filem sikat PA6

    Nami kimia filamén PA6 nyaéta monofilament polycaprolactam, anu diwangun ku polycaprolactam. Mangrupikeun produk anu kawilang ekonomis dina séri nilon. Kisaran aplikasi na: sikat mangkok, sikat pot, sikat botol, sikat rupa, sikat strip, sikat pancuran, sikat industri, jst.
  • pa 6 filament bristles fiber

    pa 6 serat filem bulu

    PA6 filamén mangrupikeun jinis wol nilon padet anu paling umum dina industri sikat. Harga filamén sikat PA6 kawilang murah, sareng ngagaduhan sentuhan anu lemes. Éta bahan filamén sikat pisan anu biasa dianggo. Ruang lingkup aplikasi: sikat mangkok, sikat pot, Sikat botol, sikat sikat sampeu, jsb
  • 0.5mm transparent PA6 crimpled synthetic brush filament

    0,5mm transparan PA6 corétan sikat serat sintétik

    PA6 sikat filamén ngagaduhan sipat mékanis anu hadé sareng tahan résistansi, tahan abrasi, kinerja suhu rendah anu saé, stabilitas kimia anu alus, tahan alkali, gampang leyur dina fenol, toluena, sareng sajabana, mangrupikeun produk anu kawilang ékonomis dina séri nilon