Filamén PA6

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • PA6 filament nylon bristle for industrial brush or hair brush

    PA6 filamén nilon bulu kanggo sikat industri atanapi sikat rambut

    PA6 filamén, lempeng luhur, bentukna saé saatos dipelak, daya tahan produk anu kuat, pamulihan gancang saatos béngkok, sareng balik deui ka bentuk aslina pas ngumbah, filamén PA6 garing, lemes, lembut sareng aman, sareng moal nganyenyeri panangan anjeun dina panggunaan sapopoé
  • Fotory supply  PA6 brush filament

    Pasokan Fotory filem sikat PA6

    Nami kimia filamén PA6 nyaéta monofilament polycaprolactam, anu diwangun ku polycaprolactam. Mangrupikeun produk anu kawilang ekonomis dina séri nilon. Kisaran aplikasi na: sikat mangkok, sikat pot, sikat botol, sikat rupa, sikat strip, sikat pancuran, sikat industri, jst.
  • pa 6 filament bristles fiber

    pa 6 serat filem bulu

    PA6 filamén mangrupikeun jinis wol nilon padet anu paling umum dina industri sikat. Harga filamén sikat PA6 kawilang murah, sareng ngagaduhan sentuhan anu lemes. Éta bahan filamén sikat pisan anu biasa dianggo. Ruang lingkup aplikasi: sikat mangkok, sikat pot, Sikat botol, sikat sikat sampeu, jsb
  • 0.5mm transparent PA6 crimpled synthetic brush filament

    0,5mm transparan PA6 corétan sikat serat sintétik

    PA6 sikat filamén ngagaduhan sipat mékanis anu hadé sareng tahan résistansi, tahan abrasi, kinerja suhu rendah anu saé, stabilitas kimia anu alus, tahan alkali, gampang leyur dina fenol, toluena, sareng sajabana, mangrupikeun produk anu kawilang ékonomis dina séri nilon