BANNER1
BANNER2
BANNER3
Halo, sumping konsultasi produk kami!

Proyék Perusahaan berteknologi tinggi

Proyék ieu ngalaman panilitian awal sareng pamekaran ku perusahaan sareng mitra na. Mesin skala pilot sareng sistem anu aya hubunganana sareng "persiapan épisiensi tinggi sareng hemat énergi produksi benang nilon énggal" anu aub dina proyek parantos dirarancang sareng disiapkeun, sareng parantos damel sareng Huaian Xinjia Nylon Co., Ltd. pusat kerjasama Huaiyin Institute of Technology parantos ngawangun jalur produksi pilot. Komisioner pilot parantos réngsé. Produksi skala pilot sareng panilitian ayeuna nuju dilakukeun. Garis produksi pilot parantos dianggo pikeun ngahasilkeun benang nilon bodas PA610 sareng PA6. / Produk jahit médis PA610. Ayeuna, lini produksi parantos ngalangkungan penilaian dampak lingkungan pikeun departemén kotamadya anu aya hubunganana, sareng produk anu aya hubunganana parantos dikenalkeun salaku produk berteknologi tinggi ku Huai'an Science and Technology Burea

kasus urang

acara studi kasus urang

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0+

    Perusahaan nempatan 38 hektar

  • 0+

    4100 ton benang nilon per taun

  • 0+

    luas pangwangunan 23.600 méter pasagi

  • 0+

    Investasi total 150 juta yuan

  • 0+

    15 tanaga panilitian sareng pamekaran téknis

Kakuatan urang

Palayanan pelanggan, kapuasan pelanggan

Gelas kami seueur dianggo Inpormasi panganyarna kami

Pikeun matuh kana "Pelatihan Bakat Nasional"
perusahaan teknologi tinggi
Ngeunaan pengumuman daptar angkatan kadua perusahaan awan tingkat bintang propinsi di 2019
tingali langkung