Warta

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • To comply with the “National Talent Training” plan

    Pikeun matuh kana "Pelatihan Bakat Nasional"

    Pikeun sasuai sareng rencana "Pelatihan Bakat Nasional" , Dina 2016, Huai'an Xinjia Nylon Co., Ltd. ngahontal kerjasama sareng Huaiyin Institute of Technology sareng ngawangun babarengan workstation lulusan perusahaan munggaran. Huai'an Xinjia Nylon Co. , Ltd. didirikeun taun 2 ...
    Maca deui
  • perusahaan teknologi tinggi

    Désémber 2013 mangrupikeun taun anu saé pikeun Huai'an Xinjia Nylon Co., Ltd. Tanggal 3 Désémber 2013, Huai'an Xinjia Nylon Co., Ltd. hasil diaku salaku perusahaan téknologi tinggi propinsi ku tim R&D profesionalna sareng kakuatan téknis anu kuat. Éta ditampi ku Jiangs ...
    Maca deui
  • Ngeunaan pengumuman daptar angkatan kadua perusahaan awan tingkat bintang propinsi di 2019

    Dina pertengahan taun 2019, dina raraga nerapkeun sumanget "Pendapat Palaksanaan Pamaréntah Propinsi dina Ngaleuleuman" Internét + Pabrik Lanjut "pikeun Ngembangkeun Internét Industri" sareng "Pedoman pikeun Peunteun Star Propinsi Jiangsu Cloud Enterprise Evaluati ...
    Maca deui