Taros Kami

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Xinjia Nylon CO., LTD.

Alamat

66 Jalan Xiangtai, Taman Industri Qingpu, Kota Huaian, Propinsi Jiangsu, Cina

E-mail

Telepon

Telp: +86 13151306936

Telp: 0086-0517-83630058

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami