0,5mm transparan PA6 corétan sikat serat sintétik

Halo, sumping konsultasi produk kami!

0,5mm transparan PA6 corétan sikat serat sintétik

PA6 sikat filamén ngagaduhan sipat mékanis anu hadé sareng tahan résistansi, tahan abrasi, kinerja suhu rendah anu saé, stabilitas kimia anu alus, tahan alkali, gampang leyur dina fenol, toluena, sareng sajabana, mangrupikeun produk anu kawilang ékonomis dina séri nilon


Detil Produk

Produk Tag

Detil Gancang

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina Ngaran Merk: XINJIA
Nomer modél: PA6 Tipe Plastik Moulding: Extruding
Ngaran produk: PA6 filamén Diaméterna: 0.08mm-1.8mm
Warna: bodas, hideung, oranyeu, beureum, numutkeun anjeun meryogikeun kuring
Ukuran: 44mm1300mm 
Paking: karton, numutkeun sarat anjeun
Palang-bagéan: Babak padet, kerung

Pasokan Kamampuhan

Kamampuhan Suplai: 500000 Kilogram / Kilogram per Bulan 0,5mm transparan PA6 corétan sikat sintétik

Pembungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan sakumaha sarat konsumén
Palabuhan Shanghai sareng Nanjing
Waktos prosés:

Jumlah (Kilogram) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

APLIKASI

0,5mm transparan PA6 corétan sikat sintétik sikat dipaké dina rupa-rupa aplikasi
Aplikasi tina 0,5mm transparan PA6 corétan sikat sintétik sikat
1. Dilarapkeun dina sikat perawatan pribadi
2. sapu nyekelan imah
3. sikat industri
4..bebas jalan brushes & sikat mobil nyeuseuh
5..pangaruhan dina seuseueurna minyak
6. kapangaruhan dina seueurna asam
7.dipangaruhan dina kalolobaan pangleyur
8. kapangaruhan di paling alkohol
9. kapangaruhan dina kaseueuran bahan kimia

Fitur tina 0,25mm PA beureum lempeng sikat filamén
1.Nylon PA Bulu Mata Brushes Hollow Filament ngagaduhan kaku anu hadé nalika baseuh
2. résistansi abrasi adil
3. Pamulihan tikungan anu adil
4. Kusabab éta nyerep cai pisan lemah, éta tahan ka bio-pertumbuhan

Filamen tingkat crimped sareng tingkat sayogi aya.

 Kami janji

-100% inspeksi QC sateuacan pangiriman

-Full REFUND bisi aya kualitas goréng atanapi telat pangiriman

-kontrak jaminan kualitas ditandatanganan

-perjanjian kasapukan ditandatanganan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami