Dijual panas produk filamén pa610

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Dijual panas produk filamén pa610

Pa610 sikat filamén ngagaduhan kaunggulan kapadetan relatif rendah, nyerep cai lemah, résistansi alkali anu kuat, résistansi asam lemah, résistansi maké anu kuat sareng résistansi kacapean, sareng anu sanésna, cocog pikeun sababaraha sikat industri


Detil Produk

Produk Tag

Detil Gancang

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina Ngaran Merk: XINJIA
Nomer modél: PA6 / PA66 / PA610 / PBT / PP Tipe Plastik Moulding: Extruding
Jasa Ngolah: Ngukur Rentang Diaméterna: 0,07—1,8mm
Titik lebur: 205 ---- 250 ° C Kapadetan: 1.03-1.35g / cm3
Kelir Produk: Numutkeun sarat anjeun Palang-Bagean: Babak padet, buleud kerung
Pakét: tabung pe, pe bungkus, kertas crepe Standar motong Panjang: 40mm-1266mm
Sertifikasi produk: ROHS, SVHC, PAHS NWper caton: 25KG

Pasokan Kamampuhan

Kamampuhan Suplai: 2000 Kilogram / Kilogram per Dinten

Pembungkusan & Pangiriman

Rincian kemasan PE tabung, pe bungkus, kertas crepe, Spol sakitar. Wadah 11 ton / 20 GP
Palabuhan Shanghai sareng Ningbo

Waktos prosés:

Jumlah (Kilogram) 500 - 2000 > 2000
Est. Waktos (dinten) 7 Pikeun disawalakeun

Category

Kategori

Paramèter

Ngaran Produk

Top sale china ukuran diaméterna leutik monofilament 0,05 mm Sintétik

Bahan

PA6 66 610

Rentang diaméterna

0,07-1,8mm

Warna

Disaluyukeun

Kapadetan

1.03-1.35g / cm3

Titik lebur

205-260 ° C

Wangunna

Babak padet

Panjang motong

40-1266mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami