Penjualan Panas Nylon Filamén PA 66 filamén Rambut Sikat Bristle

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Penjualan Panas Nylon Filamén PA 66 filamén Rambut Sikat Bristle

PA66 sikat filamén mangrupikeun kakuatan mékanis pangluhurna sareng ragam anu paling seueur dianggo dina séri Pa. Kusabab kristalinitasna anu luhur, kaku na sareng tahan panasna tinggi.


Detil Produk

Produk Tag

Detil Gancang

Tempat Asalna: China Brand Brand: XINJIA
Nomer modél: PA 66 Tipe Plastik Moulding: Extruding
Jasa Ngolah: Mounding Range Diaméterna: 0.15 --- 0.25mm
Titik lebur: 230 --- 250 ° C Densitas: 1.14g / cm3
Kelir: Numutkeun sarat anjeun Palang-Bagean: Babak padet
Pakét: tabung pe, pe bungkus kertas crepe Standar motong Panjang: 40mm-1230mm
Sertifikasi produk: ROHS, SVHC, PAHS NWper caton: 16KG

Pasokan Kamampuhan

Kamampuhan Suplai: 2000 Kilogram / Kilogram per Bulan

Pembungkusan & Pangiriman

Rincian kemasan PE tabung, pe bungkus, kertas crepe, Spol
Palabuhan Shanghai sareng Ningbo

Parameter Produk

Kategori

Paramèter 

Ngaran Produk

Nylon 610 filamén

Bahan

PA66

Rentang diaméterna

0,05-1,8mm 

Warna

pamundut konsumén

Kapadetan

1.04-1.08g / cm³

Titik lebur

205-215 ℃

Wangunna

Buleud padet lempeng

Panjang motong

Salaku per pamundut konsumén


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami