Dijual panas PA 66 filamén sikat

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Dijual panas PA 66 filamén sikat

Filamén PA66 tiasa seueur dianggo dina sikat mangkok, sikat pot, sikat botol, sikat nyeuseuh raray, sikat roller vacuum cleaner, sikat pipa, sikat uap, sikat strip, sisir rambut, sayuran sareng buah meresihan sikat sikat, sikat barbecue, sikat soca, sikat semir kuku, jsb.


Detil Produk

Produk Tag

Detil Gancang

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina Ngaran Merk: XINJIA
Nomer modél: PA66 Tipe Plastik Moulding: Extruding
Nami produk: Lurus crimped bulu Nylon PA 66 sikat filamén kanggo sikat rambut
Bahan: PP / nilon / PBT / PET atanapi disesuaikan
Warna: tiasa ngarobih sakumaha pamundut anjeun
Filamén Diaméterna: 0.07mm-1.8mm
Panjang Filamén: tiasa disaluyukeun sakumaha pamundut anjeun
Fungsi: beberesih
Level: lempeng / crimped
Pakét: Ékspor karton Box atanapi ngarobih
Sampel: Gratis

Pasokan Kamampuhan

Kamampuhan Suplai: 100000 Kilogram / Kilogram per Bulan
Pembungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan Anu dibungkus dina Kotak Kardus Hard atanapi Kotak Kayu, ogé tiasa disaluyukeun sakumaha pamundut anjeun.
Palabuhan Shanghai Pelabuhan / Nanjing
Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 10000 10001 - 100000> 100000
Est. Waktos (dinten) 10 15 Pikeun disawalakeun

Rincian Produk

Ngaran Produk Penjualan panas lempeng keriting bulu nilon pa 66 sikat filamén kanggo sikat rambut
 Bahan PA6 6
Diameter 0.08-1.8mm, tiasa ngaropea sakumaha pamundut anjeun 
warna  hejo, beureum, koneng, hideung atanapi sakumaha pamundut anjeun 
Panjangna  tiasa ngaropea sakumaha pamundut anjeun 
Formulir Filamén Lempeng / gelombang / crimped 
Kaunggulan  Résistansi maké anu saé, pelumas diri, kakuatan mékanis anu luhur
Karugian Éta ngagaduhan nyerep cai anu ageung sahingga langkung handap dina stabilitas diménsi.
Sampel  SAMPEL GRATIS nunjukkeun kaikhlasan urang 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami