Pasokan Fotory filem sikat PA6

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Pasokan Fotory filem sikat PA6

Nami kimia filamén PA6 nyaéta monofilament polycaprolactam, anu diwangun ku polycaprolactam. Mangrupikeun produk anu kawilang ekonomis dina séri nilon. Kisaran aplikasi na: sikat mangkok, sikat pot, sikat botol, sikat rupa, sikat strip, sikat pancuran, sikat industri, jst.


Detil Produk

Produk Tag

Waktos prosés:

Jumlah (Kilogram) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 10 Negotiable

Kustomisasi:

Logo khusus (Pesenan Min: 500 Kilogram)

Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 500 Kilogram)

Ihtisar
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Ngaran mérek: XINNJIA
Nomer modél: PP FIBER
Tipe Modél Plastik: Ngiringan
Bahan: PP
Ukuran: 0.25mm - 1.8mmCol
Kamampuhan Suplai: 1000000 Kilogram / Kilogram per Bulan
Rincian bungkusan Dikemas ku plasticPort
Shanghai atanapi NanjingLead Time:
Jumlah (Kilogram) 1 -2000 > 2000
Est. Waktos (dinten) 10 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk

Kalayan kualitas luhur

Éta dina nyerep cai lemah, tiasa dianggo saé dina lingkungan anu garing sareng baseuh.

Bandéra gable filamén sayogi.

Alus tahan ka asam, alkali sareng bahan kimia sanés.

Gambar lengkep

Kustomisasi

Kami tiasa nyayogikeun diaméter, panjang sareng warna anu béda-béda sesuai sareng sarat anjeun !!!

Diaméterna: Ti 0,08mm dugi ka 1,8 mm

Panjangna: Panjang standarna nyaéta 1300 mm, tapi tiasa dipotong numutkeun sarat anjeun.

Warna: Produksi khusus tiasa dilaksanakeun numutkeun sampel pelanggan atanapi kartu warna.

 

Wangun: tingkat / Bergelombang

Babak silang: Buleud, silang, segitiga, alun-alun ...... Salami anjeun ngagaduhan sarat, urang bakal nyobian pendak sareng anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami