PA6 filamén nilon bulu kanggo sikat industri atanapi sikat rambut

Halo, sumping konsultasi produk kami!

PA6 filamén nilon bulu kanggo sikat industri atanapi sikat rambut

PA6 filamén, lempeng luhur, bentukna saé saatos dipelak, daya tahan produk anu kuat, pamulihan gancang saatos béngkok, sareng balik deui ka bentuk aslina pas ngumbah, filamén PA6 garing, lemes, lembut sareng aman, sareng moal nganyenyeri panangan anjeun dina panggunaan sapopoé


Detil Produk

Produk Tag

Waktos prosés:

Jumlah (Kilogram) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 10 Negotiable

Kustomisasi:

Logo khusus (Pesenan Min: 500 Kilogram)

Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 500Kilogram)

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:Jiangsu, Cina
Ngaran mérek:XINJIA
Jumlah modél:PA6
Tipe Modél Plastik:Ngabahekeun
Ngaran Produk:PA 6 filamén
Lamaran:sikat industri atanapi sikat rambut
Pasokan Kamampuhan
Kamampuhan Suplai: 1000000 Kilogram / Kilogram per Bulan 
Pembungkusan & Pangiriman
Palabuhan : Shanghai sareng Ningbo

Waktos prosés:

Jumlah (Kilogram) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 10 Pikeun disawalakeun

NAHA Milih PA6 URANG

1. Diaméter lega dibasajankeun pikeun pilihan klien.

2. Langkung ti 100 warna standar pikeun pilihan klien, warna anu tiasa disesuaikan.

3. Pamulihan tikungan anu saé kalayan tech hest-processing profesional.

4. prosés setting panas khusus ngajantenkeun filamén dina pamulihan tikungan anu hadé.

5. Wangun penampang tiasa dipilih, sapertos buleud, silang, segitiga, alun-alun, sareng sajabana.

6. Tiasa dipak dina duanana hanks atanapi on spols kana pamundut klien.

APLIKASI MAIL

 

Diaméterna Panjang Panjang (mm) aplikasi Aplikasi

0.08-1.80 1300 Level / sikat wavy Industrial

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami