Bahan baku sikat huntu pa nilon 610

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bahan baku sikat huntu pa nilon 610

Filem Pa610 mangrupikeun salah sahiji bahan filamen sikat canggih kusabab résistansi maké anu hadé, résistansi kacapean, résistansi résistansi, résistansi creep, sareng tahan sepuh.


Detil Produk

Produk Tag

Waktos prosés:
Jumlah (Kilogram) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 10 Negotiable

Jumlah kustomisasi: Logo khusus (Pesenan Min: 1000 Kilogram) Kemasan khusus (Pesenan Min: 1000 Kilogram)

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangsu, Cina
Ngaran mérek:
XINJIA
Jumlah modél:
PA 610
Tipe Modél Plastik:
Ngabahekeun
Bahan:
Nilon 610
Diameter:
0.10 / 0.12 / 0.15 / 0.18mm
Warna:
            ngaropea
Wangun:
Tingkat

Pasokan Kamampuhan

Pasokan Kamampuhan:  300000 Kilogram / Kilogram per Bulan

Pembungkusan & Pangiriman

Rincian Bungkusan   Dipak ku dewan kartu sareng karét-tikungan.

Palabuhan             Shanghai sareng Ningbo

Waktos prosés:

Jumlah (Kilogram)

1 - 1000

> 1000

Est. Waktos (dinten)

10

Pikeun disawalakeun

Ngeunaan XINNJIA
INTRODUCE
XINJIA nyayogikeun rupa-rupa filamén sintétik, kalayan sadaya kustomisasi parameter sayogi sareng persis matuh with syarat klien. Produk kami kalebet tapi henteu diwatesan ku PA 6/ PA 66 / PA610, PBT, PET, PP. Éta sacara lega diterapkeun dina pembuatan sikat industri, sikat rambut, sikat huntu, sikat makeup, sikat cat, cleaning sikat, sapu rumah tangga, sikat nyeuseuh mobil, tangkal natal, jaring, sikat semir, jst.
Pa Pasipatan

1) Résistansi panas anu saé, tahan cuaca sareng aplikasi anu lega. 

2) kakuatan tarik Sampurna.

3) Pamulihan tikungan anu saé

4) résistansi abrasi hébat, 

5) Ramah lingkungan sareng akur sareng sadaya tés higienis. 

6) Résistansi anu saé pikeun asam, Alkali sareng bahan kimia sanés

Lamaran
Diaméterna (mm)
Panjang Standar (mm)
Wangunna
Lamaran
0,18 / 0,20 / 0,22
28-32
Tingkat
Sikat huntu
Pakét & Pangiriman
Rincian Bungkusan
Tabung pe atanapi bungkus PE, 25kg dina hiji karton coklat
Palabuhan
Ningbo atanapi Shanghai
Waktos prosés
Dikirim dina 15 dinten saatos mayar

Pasokan Kamampuhan

Pasokan Kamampuhan:  300000 Kilogram / Kilogram per Bulan

Pembungkusan & Pangiriman

Rincian Bungkusan   Dipak ku dewan kartu sareng karét-tikungan.

Palabuhan             Shanghai sareng Ningbo

Waktos prosés:

Jumlah (Kilogram)

1 - 1000

> 1000

Est. Waktos (dinten)

10

Pikeun disawalakeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami