Filamén PET Plastik pikeun sikat rumah tangga

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Filamén PET Plastik pikeun sikat rumah tangga

Salian sipat PBT, PET gaduh ciri sapertos kieu: kakuatan sareng kateguhan; tahan kacapean, tahan gesekan, tahan kimia, sareng tahan panas


Detil Produk

Produk Tag

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan:
100% Poliéster
Jenis Serat:
Filamén
Pola:
Henteu Silikonisasi
Gaya:
Padet
Fitur: elastis alus Paké: SapuJari Panjangna: 1100mmKeuntungan: 0.20-1.80mmTempat Asal: Jiangsu, Cina

Ngaran mérek: XINJIA

Pasokan Kamampuhan

Kamampuhan Suplai: 200000 Kilogram / Kilogram per Bulan

Pembungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: tabung pe, 25kg dina hiji karton coklat

Palabuhan : Shanghai atanapi Nanjing

 

Diameter 0.18-1.80mm
Warna Kana pamundut klién
Bagéan anu nyilang Buleud, segitiga, kerung, jsb
Dipotong-panjang 25mm dugi ka 1220mm
Diaméter kebat 50mm atanapi 80mm
Ngepak Tabung pe
Karton 25kg atanapi 30kg, karton coklat
MOQ 1000kg
Waktos prosés 15 poé gawé
Pamayaran Setoran sareng kasaimbangan 30% ngalawan salinan B / L

 

Kusabab pamulihan tikungan anu unggul sareng pagelaran mékanis anu saé, filamén piaraan parantos janten pengganti idéal pikeun bulu alam sareng sapatu kuda dina sababaraha aplikasi anu dugi ka sapu rupa dugi ka sikat. Naon deui, filamén PET ngajaga kinerja mékanis fisik anu saé dina kisaran suhu anu lega.

NAHA KAMI?

Pangalaman XINJIA parantos damel di lapangan filamén plastik langkung ti sapuluh taun, ngartos kumaha cara nol-kana kabutuhan klien anu paling nyata sareng anu paling mencét, nganteurkeun solusi anu épéktip sareng épéktip.

Métodologi terstruktur sareng fléksibelPendekatan anu kabuktosan ngamungkinkeun kami pikeun nyumponan sarat anjeun dina waktos sareng harga target. Kami adaptasi sareng kabutuhan anjeun sareng terlibat iraha waé dina industri sikat.

Rakan anu dipercayaKami ngabantosan pabrik ku tujuan bisnis anjeun ku nyayogikeun serat anu énggal. Salaku produsén filamen palastik propésional, kami yakin yén hiji-hijina cara pikeun ngalakukeun padamelan urang nyaéta nyayogikeun nilai bisnis anu nyata sareng tiasa diukur.

SuksésKaseueuran bisnis urang ku lisan-berkat nuhun ka seueur palanggan anu kami hargana. Kami ngartikeun bisnis suksés salaku salah sahiji anu urang tiasa ngabantosan klien nguatkeun kalapa dina produkna. Catetan lagu urang pikeun kasuksesan kusabab pesenan anu parantos réngsé. Unggal serat dihasilkeun dina padamel anu berpengalaman sareng pengawasan QC ketat.

LAYANAN KAMI

Tanggapan langsung bakal dikintunkeun ngalawan panilitian anjeun dina waktos 12 jam, staf terlatih & berpengalaman siap nawiskeun jasa.

Waktos damel: 8:00 enjing - 5:00 sonten, Senen dugi Sabtu (UTC + 8).

Hubungan bisnis anjeun sareng kami bakal rahasia pikeun pihak katilu mana waé.

Jasa saatos dijual alus.

KAUNTUNGAN URANG

Pabrikan propésional Ayana dina bidang filamén plastik langkung ti sapuluh taun, kalayan 12 lini produksi mastikeun urang tiasa nyumponan sarat klien tina 300 ton tiap bulan.

Kualitas dipercaya Kami nyayogikeun serat pikeun pabrik sikat sareng sapu anu terkenal di bumi sareng luar negeri, anu nyatakeun kualitas na dijamin

Harga kalapa Pri kamice kompatibel dina dasar kualitas anu unggul, sarengharga preferensial ditawarkeun nalika dina jumlah ageung.

Pangiriman tepat waktu Kami nempatkeun diri dina sapatu klien sareng komitmen pikeun nyayogikeun pangiriman tepat waktu.

Aya seueur firma anu tiasa dipilih. Tapi upami anjeun milari kirang nyarios sareng langkung seueur tindakan, anjeun bakal gancang nyimpulkeun yén kami pilihan pangalusna anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami