Filamén sikat Kualitas Industri

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Filamén sikat Kualitas Industri

Kawat sikat industri, kawat industri, kalenturan anu saé, résistansi suhu luhur, ketahanan anu kuat, kamampuan bending recovery anu kuat, kawat sikat industri, kawat industri, tahan kaén sareng tahan lami, umur panjang, stabilitas kimiawi anu luhur, karasa luhur, kisaran aplikasi anu lega.


Detil Produk

Produk Tag

Waktos prosés:

Jumlah (Kilogram) 1 - 2000 > 2000
Est. Waktos (dinten) 15 Negotiable

Kustomisasi:

Logo khusus (Pesenan Min: 200 Kilogram)

Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 200 Kilogram)

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangsu, Cina
Ngaran mérek:
XINJIA
Jumlah modél:
 PP
Layanan Ngolah:
Mendingan
Diaméter Range:
0,08—1,8mm
 Pakét: BaggingForms Produk: OvalCut panjangna: 1300mm + -10mm
Pasokan KamampuhanKamampuhan Suplai: 2000 Ton / Ton per MulutPembungkusan & PangirimanRincian bungkusan: PE tubePort : Shanghai sareng NingboKauntungan produk

Ku nambihan rupa-rupa bahan komposit, antibakteri, perawatan kaséhatan anion, ngaleungitkeun bau, résistansi suhu luhur sareng ciri sanésna.


FAQ

Q1 Naha anjeun pabrik?

Leres. Kami pabrik. Kami parantos khusus nyayogikeun solusi propésional dina industri beberesih langkung ti 10 taun.

Q2 Naon jéntré anu kuring kedah sayogi upami kuring hoyong kéngingkeun cutatan? Ukuran sikat (diameter jero & diameter luar); Beurat sapotong sikat; Bahan eusian kuas; Kuantitasna.

Q3: Naha kuring tiasa kéngingkeun sababaraha conto? A: Leres, urang tiasa nyayogikeun sampel gratis, tapi biaya pengiriman bakal dibayar ku konsumén urang.

Q4: Naha kuring tiasa nganggo logo kuring nyalira atanapi ngararancang barangna? A: Leres, logo sareng desain khusus pikeun produksi masal sayogi, tapi urang peryogi otorisasina.

Q5: Naha aya diskon?

A: Kuantitas anu bénten-bénten gaduh diskon anu béda.

Q6: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?

A: Mimiti, kontrol kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka nol. Upami aya masalah kualitas anu nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngintunkeun anjeun barang gratis pikeun ngagentos atanapi ngabalikeun karugian anjeun.

Q7: Kumaha ngahubungan kami?

A: Anjeun tiasa ngobrol sareng kami ku Manajer dagang, MSN & Skype Online. Anjeun tiasa milih produk anu dipikaresep sareng ngirim panilitian ka kami. Anjeun tiasa langsung nelepon telepon kami, anjeun bakal nampi balesan kami. Kirim Email ka kami. Upami anjeun ngagaduhan patalékan, punten kersa ngahubungi kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami